Stadsklooster
Ruimte voor verwondering en inspiratie
Naast je kaartje is een coronatoegangsbewijs verplicht

Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Graag informeren we u over een aantal belangrijke zaken.
Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Tijdens de persconferentie van 14 september jl. zijn nieuwe maatregelen gepresenteerd die wij opvolgen en zo is het voor ons mogelijk om ook in de komende tijd open te blijven. Dat betekent het volgende.


Coronatoegangsbewijs verplicht

 • Naast uw toegangskaart voor de voorstelling, is een coronatoegangsbewijs vanaf zaterdag 25 september 2021 verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Voorlopig is dit bewijs verplicht tot 1 november 2021.
 • Met ingang van zaterdag 25 september vervalt de 1,5 meter maatregel en zit er geen 1,5 meter meer tussen u en andere bezoekers in de kerk.
 • Daarnaast is ook een mondkapje niet meer verplicht. Het staat u natuurlijk vrij om dit wel te dragen tijdens uw bezoek.

Hoe kunt u uw coronatoegangsbewijs maken?

1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

 • Vaccinatiebewijs
  Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

 • Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

 • Herstelbewijs
  Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Uw bezoek

 • U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee.* Wij scannen bij de ingang de QR-code.

 • Neem ook uw legitimatiebewijs mee. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

 • Tot slot scannen wij ook uw ticket/toegangskaart tot de voorstelling.

Meer informatie
*Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen Hier staat uitgelegd hoe eea werkt in de CornaCheck-app, maar ook hoe een coronabewijs kan printen wanneer u geen smartphone heeft.


Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl


Voor een testlocatie bezoek: www.testenvoortoegang.org


Wij benadrukken dat het om een tijdelijke maatregel gaat en wachten net als u de eerst volgende persconferentie af met nieuwe richtlijnen en informatie.


Meer nieuws
Wat neemt u mee naar de voorstelling: U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee.* Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook uw legitimatiebewijs mee. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. En natuurlijk neemt u ook uw ticket/toegangskaart tot de voorstelling mee.
Meer info
Om onze plannen te realiseren, willen we ons team gaan uitbreiden. Ben jij ook gastvrij, verbindend, respectvol vrijgevig en oplossingsgericht? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een vrijwillige bestuursfunctie tot een technische rol. Kijk hieronder voor de verschillende vacatures.
Meer info
Online meeting combineren met een live evenement? Dat kan bij ons. We hebben net nieuwe streaming faciliteiten aangelegd.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.