Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Bijlo-zondagen in het Stadsklooster

Zie je af en toe door de mondkapjes de humor niet meer? Denk je wel eens: Ik zou zo graag dichtbij iemand willen zijn die wat orde schept in deze chaotische tijd? Iemand die het wat lichter maakt, iemand die je bij de hand neemt terwijl hij toch de anderhalve meter in acht neemt?

Die iemand bestaat. Hij heet Vincent Bijlo, hij is cabaretier en hij komt naar het Stadsklooster. En niet één keer, nee, drie keer, met drie verschillende voorstellingen.

Op 4 oktober, 1 november en 6 december neemt hij in eenvoorstelling van ongeveer een uur het nieuws van de afgelopen maand met je door en voorziet het van duiding, zet het in perspectief. Want mensen, wat een lawine van berichten overspoelt ons dag na dag. Maar wat is van belang? Wat is echtnieuws, wat is nep? Komt Sinterklaas echt aan op een geheime locatie? Gaat Trump het nieuwe Corona-vaccin eerst testen op Democraten om te kijken wat de bijwerkingen zijn? Zijn halve aerosolen net zo gevaarlijk als hele? Mag je nog zingen voor je de kerk verlaat?

De antwoorden, en nog veel meer, hoor je tijdens de Bijlo-zondagen. Zet ze maar vast in je agenda, 4 oktober, 1 november en 6 december. Je zult gesterkt naar huis gaan en iets meer van de rare tijden begrijpen.

Bijlo, verstaanbaar en Coronaproof, jouw licht in de herfst, jouw baken in een wereld vol trollen. Wees aware, wees woke, kom naar het Stadsklooster.

TICKETS


Foto door Erik van 't Woud.

Meer nieuws
Kijk op onze agenda! Er staan weer concerten, workshops, films en een cabaretvoorstelling gepland voor november en december. Per voorstelling mogen maximaal 30 personen binnen, dus regel snel je kaartje.
Meer info
Onze ruime en hoge locatie is zeker in deze corona tijd, uiterst geschikt om te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Onze deuren kunnen letterlijk opengezet worden voor een natuurlijke ventilatie.
Meer info
Na twee inspirerende voorstelling, neemt Vincent Bijlo op zondag 6 december voor derde keer de actuele stand van het land met je door op zijn scherpzinnige wijze, zodat je er bijna de humor weer van inziet.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.