Stadsklooster
Ruimte voor verwondering en inspiratie
Nieuw: streaming faciliteiten

Online meeting combineren met een live evenement? Dat kan bij ons. We hebben net nieuwe streaming faciliteiten aangelegd.

Dus als je na de vakantie een kick-off plannen wilt plannen met je bedrijf en dit deels online wilt doen, dan zit je bij ons goed.

Onze ruimte is hoog en groot. We hebben goede wifi en koffie. En de deuren kunnen letterlijk opengezet worden voor een natuurlijke ventilatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@stadskloosterutrecht.nl.

Meer nieuws
Wat neemt u mee naar de voorstelling: U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee.* Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook uw legitimatiebewijs mee. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. En natuurlijk neemt u ook uw ticket/toegangskaart tot de voorstelling mee.
Meer info
Om onze plannen te realiseren, willen we ons team gaan uitbreiden. Ben jij ook gastvrij, verbindend, respectvol vrijgevig en oplossingsgericht? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een vrijwillige bestuursfunctie tot een technische rol. Kijk hieronder voor de verschillende vacatures.
Meer info
Online meeting combineren met een live evenement? Dat kan bij ons. We hebben net nieuwe streaming faciliteiten aangelegd.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.