Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Stadsklooster - met natuurlijke ventilatie - nu ook te huur

Onze ruime en hoge locatie is - zeker in corona tijd - uiterst geschikt om te huren voor een vergadering of bijeenkomst. De deuren kunnen letterlijk opengezet worden voor een natuurlijke ventilatie. We hebben speciaal hiervoor dertig warme dekens aangeschaft zodat je het niet koud hoeft te hebben in de frisse lucht, terwijl je droog zit. We hebben de banken ver uit elkaar gezet, met ieder een aparte tafel ertussen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Anneke via info@stadskloosterutrecht.nl. Als je ook graag catering tijdens je bijeenkomst wilt, vraag dan je totale offerte aan via info@stadstuin.nl.

Ook wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM:

- Registratie van bezoekers vooraf

- Handen desinfecteren bij binnenkomst

- Op de tafels desinfectie-gel beschikbaar

- Mondkapje op bij binnenkomst, als je zit mag deze af

- Banken staan zeer ruim uit elkaar, op meer dan 1,5 meter afstand

- Er is verse lucht door natuurlijke ventilatie

Meer nieuws
Onze ruime en hoge locatie is zeker in deze corona tijd, uiterst geschikt om te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Onze deuren kunnen letterlijk opengezet worden voor een natuurlijke ventilatie.
Meer info
Aankomende zondag is de cabaretvoorstelling uitverkocht. Maar voor  6 december zijn nog kaartjes beschikbaar. Vincent Bijlo neemt de actuele stand van het land met je door op zijn scherpzinnige wijze, zodat je er bijna de humor weer van inziet.
Meer info
Op veilige afstand van elkaar op een unieke locatie lekker luisteren naar klassieke muziek. Het kan weer in het Stadsklooster tijdens een nieuwe reeks appeltaartconcerten.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.