Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Koninklijke onderscheiding voor Jan van Kuik

Afgelopen vrijdag is Jan van Kuik (79) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Jan is één van de vrijwilligers van het Stadsklooster en heeft een lange geschiedenis met de Antoniuskerk. Hij begeleidt de verbouwingen in het Stadsklooster en daarbij is zijn kennis van het gebouw van onschatbare waarde. Het Stadsklooster goed opleveren ziet hij als zijn laatste grote vrijwilligersklus.

Jan heeft de afgelopen decennia zijn sporen verdiend in allerlei bestuurlijke functies in het tafeltennis en bij de instandhouding van katholieke kerken in Utrecht. Het lintje is een mooie beloning voor al zijn vrijwilligerswerk. Wij zijn trots op Jan.

Meer nieuws
Deze bekende cabaratier geeft op 4 oktober, 1 november en 6 december drie verschillende voorstellingen over actuele thema´s in het Stadsklooster.
Meer info
Afgelopen voorjaar is de crowdfundingsactie van Het Stadsklooster succesvol afgerond. We zouden 3 april met een feest de voormalige kerk openen, maar Corona gooide roet in het eten. Ook de nieuwe datum, 11 september, is niet haalbaar gelet op de regels die er nu gelden.
Meer info
Het was stil in Het Stadsklooster de afgelopen tijd. Een situatie die we natuurlijk liever anders zagen. Gelukkig is er hard gewerkt om de kerk coronaproof te maken, waardoor deze weer beschikbaar is voor verhuur.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.