Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Koninklijke onderscheiding voor Jan van Kuik

Afgelopen vrijdag is Jan van Kuik (79) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Jan is één van de vrijwilligers van het Stadsklooster en heeft een lange geschiedenis met de Antoniuskerk. Hij begeleidt de verbouwingen in het Stadsklooster en daarbij is zijn kennis van het gebouw van onschatbare waarde. Het Stadsklooster goed opleveren ziet hij als zijn laatste grote vrijwilligersklus.

Jan heeft de afgelopen decennia zijn sporen verdiend in allerlei bestuurlijke functies in het tafeltennis en bij de instandhouding van katholieke kerken in Utrecht. Het lintje is een mooie beloning voor al zijn vrijwilligerswerk. Wij zijn trots op Jan.

Meer nieuws
Afgelopen vrijdag is Jan van Kuik (79) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Jan is één van de vrijwilligers van het Stadsklooster en heeft een lange geschiedenis met de Antoniuskerk.
Meer info
In deze gekke periode is het fijn om positief nieuws te kunnen brengen. Met trots kunnen we melden dat onze crowdfunding-campagne 100% behaald is!
Meer info
Van 9 tot 11 april houdt de Antoniusgemeenschap het Stadsklooster open. Je kunt naar binnen om even de stilte op te zoeken of een kaars op te steken in deze moeilijke periode.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.