Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Koninklijke onderscheiding voor Jan van Kuik

Afgelopen vrijdag is Jan van Kuik (79) benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Jan is één van de vrijwilligers van het Stadsklooster en heeft een lange geschiedenis met de Antoniuskerk. Hij begeleidt de verbouwingen in het Stadsklooster en daarbij is zijn kennis van het gebouw van onschatbare waarde. Het Stadsklooster goed opleveren ziet hij als zijn laatste grote vrijwilligersklus.

Jan heeft de afgelopen decennia zijn sporen verdiend in allerlei bestuurlijke functies in het tafeltennis en bij de instandhouding van katholieke kerken in Utrecht. Het lintje is een mooie beloning voor al zijn vrijwilligerswerk. Wij zijn trots op Jan.

Meer nieuws
Onze ruime en hoge locatie is zeker in deze corona tijd, uiterst geschikt om te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Onze deuren kunnen letterlijk opengezet worden voor een natuurlijke ventilatie.
Meer info
Aankomende zondag is de cabaretvoorstelling uitverkocht. Maar voor  6 december zijn nog kaartjes beschikbaar. Vincent Bijlo neemt de actuele stand van het land met je door op zijn scherpzinnige wijze, zodat je er bijna de humor weer van inziet.
Meer info
Op veilige afstand van elkaar op een unieke locatie lekker luisteren naar klassieke muziek. Het kan weer in het Stadsklooster tijdens een nieuwe reeks appeltaartconcerten.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.