Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Is dit jouw podium?

Wij willen inspirerende mensen op een laagdrempelige manier een podium bieden. Zodat zij Utrechters weten te verwonderen met cabaret, dans, muziek, film, cultuur en literatuur.

Dus wil jij na de zomer een mooie voorstelling geven om andere mensen te inspireren op een unieke locatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vraag naar de mogelijkheden via info@stadskloosterutrecht.nl

In de lockdown gaan we door met alle voorbereidingen voor ons zondagmiddagprogramma. Vanaf de zomer 2021 ben je iedere zondagmiddag van harte welkom om te komen genieten van muziek, dans, cabaret en nog veel meer. Laat je verwonderen door ons veelzijdige programma.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van het programma. Zodat je snel je kaartje kunt bestellen. Want het aantal plekken is beperkt. Vol=vol.  

Meer nieuws
Wil jij anderen inspireren? Dan bieden wij jou, na de zomer, een laagdrempelig podium. Zodat jij Utrechters kunt verwonderen met cabaret, dans, muziek, film, cultuur en literatuur of ander mooie creatieve uitingen.
Meer info
Helaas... Maar we doen ons uiterste best om een mooi programma voor na de zomer op poten te zetten. Help je mee?
Meer info
Online meeting combineren met een live evenement? Dat kan bij ons. We hebben net nieuwe streaming faciliteiten aangelegd.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.