Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Stadsklooster gesloten t/m 9 februari

Helaas... Kerst in het Stadsklooster en al onze ander geplande voorstellingen in december en januari mogen door de lockdown niet doorgaan. Kaartkopers hebben per mail meer info ontvangen over wat er gaat gebeuren met hun tickets. Heb je kaarten gekocht voor een event in het Stadsklooster maar geen bericht van ons ontvangen? Check even je spambox, of mail ons op info@stadskloosterutrecht.nl.

Bij het Stadsklooster doen we in een kleine groep vrijwilligers ons uiterste best om een mooi programma op poten te zetten. Via onderstaande button bieden we de mogelijkheid om een kleinigheid achter te laten. Op die manier kan je bijdragen aan het voortbestaan van het Stadsklooster, en aan de mooie events en activiteiten die we voor 2021 op de planning hebben. Mocht je een klein bedrag kunnen missen, dan wordt dat enorm gewaardeerd. Alvast ontzettend bedankt!
Doneer hier

In ieder geval dank voor je interesse in het Stadsklooster en hopen jullie vanaf 9 februari weer te mogen ontvangen in het Stadsklooster. Blijf ons volgen op Instagram en Facebook, zo weet je als eerste wanneer we weer mooie dingen gaan organiseren.

Meer nieuws
Vanaf de lente 2021 ben je iedere zondagmiddag van harte welkom om te komen genieten van muziek, dans, cabaret en nog veel meer. Laat je verwonderen door ons veelzijdige programma.
Meer info
Helaas... Kerst in het Stadsklooster en al onze ander geplande voorstellingen in december en januari mogen door de lock-down niet doorgaan.
Meer info
Onze ruime en hoge locatie is zeker in deze corona tijd, uiterst geschikt om te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Onze deuren kunnen letterlijk opengezet worden voor een natuurlijke ventilatie.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.