Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Crowdfunding-campagne succesvol afgerond

In deze gekke periode is het fijn om positief nieuws te kunnen brengen. Met trots kunnen we melden dat onze crowdfunding-campagne i.s.m. CrowdAboutNow 100% behaald is!

Heel veel dank aan alle donateurs en iedereen die het Stadsklooster een warm hart toedraagt. We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen en hopen iedereen snel (weer) te mogen begroeten aan de Kanaalstraat.

Meer nieuws
Deze bekende cabaratier geeft op 4 oktober, 1 november en 6 december drie verschillende voorstellingen over actuele thema´s in het Stadsklooster.
Meer info
Afgelopen voorjaar is de crowdfundingsactie van Het Stadsklooster succesvol afgerond. We zouden 3 april met een feest de voormalige kerk openen, maar Corona gooide roet in het eten. Ook de nieuwe datum, 11 september, is niet haalbaar gelet op de regels die er nu gelden.
Meer info
Het was stil in Het Stadsklooster de afgelopen tijd. Een situatie die we natuurlijk liever anders zagen. Gelukkig is er hard gewerkt om de kerk coronaproof te maken, waardoor deze weer beschikbaar is voor verhuur.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.