Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Crowdfunding-campagne succesvol afgerond

In deze gekke periode is het fijn om positief nieuws te kunnen brengen. Met trots kunnen we melden dat onze crowdfunding-campagne i.s.m. CrowdAboutNow 100% behaald is!

Heel veel dank aan alle donateurs en iedereen die het Stadsklooster een warm hart toedraagt. We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen en hopen iedereen snel (weer) te mogen begroeten aan de Kanaalstraat.

Meer nieuws
Onze ruime en hoge locatie is zeker in deze corona tijd, uiterst geschikt om te huren voor een vergadering of bijeenkomst. Onze deuren kunnen letterlijk opengezet worden voor een natuurlijke ventilatie.
Meer info
Aankomende zondag is de cabaretvoorstelling uitverkocht. Maar voor  6 december zijn nog kaartjes beschikbaar. Vincent Bijlo neemt de actuele stand van het land met je door op zijn scherpzinnige wijze, zodat je er bijna de humor weer van inziet.
Meer info
Op veilige afstand van elkaar op een unieke locatie lekker luisteren naar klassieke muziek. Het kan weer in het Stadsklooster tijdens een nieuwe reeks appeltaartconcerten.
Meer info
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.