Stadsklooster
Ruimte om je samen te verwonderen over het leven
Vincent Bijlo: De Bijlo-zondagen (uitverkocht)

Zie je af en toe door de mondkapjes de humor niet meer? Denk je wel eens: Ik zou zo graag dichtbij iemand willen zijn die wat orde schept in deze chaotische tijd? Iemand die het wat lichter maakt, iemand die je bij de hand neemt terwijl hij toch de anderhalve meter in acht neemt?

Die iemand bestaat. Hij heet Vincent Bijlo, hij is cabaretier en hij komt naar het Stadsklooster. Met drie verschillende voorstellingen, op 4 oktober, 1 november en 6 december.

In een voorstelling van ongeveer een uur neemt hij het nieuwsvan de afgelopen maand met je door en voorziet het van duiding, zet het in perspectief. Want mensen, wat een lawine van berichten overspoelt ons dag nadag. Maar wat is van belang? Wat is echt nieuws, wat is nep? Komt Sinterklaas echt aan op een geheime locatie? Gaat Trump het nieuwe Coronavaccin eerst testen op Democraten om te kijken wat de bijwerkingen zijn? Zijn halve aerosolen net zo gevaarlijk als hele? Mag je nog zingen voor je de kerk verlaat?

Bijlo, verstaanbaar en Coronaproof, jouw licht in de herfst, jouw baken in een wereld vol trollen. Wees aware, wees woke, kom naar het Stadsklooster.


Foto door Erik van 't Woud.

Datum
6/12/2020
Locatie
Het Stadsklooster
Tijd
16:00
-
17:00
Toegang
€14,30
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.