Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Synthese #2 (wordt verplaatst)

Update 12 maart:
Vandaag kwam het RIVM met het nieuws dat alle evenementen met meer dan 100 bezoekers in heel Nederland niet door mogen gaan. Helaas betekent dat ook dat de tweede editie van Synthese morgenavond niet door kan gaan. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht en er wordt druk gezocht naar een nieuwe datum. Op de hoogte blijven kan via de social media van Synthese.

•••

Synthese is een zoektocht naar de samensmelting van drie op het eerste gezicht sterk verschillende genres; modern klassiek, elektronica en pop. Op onconventionele locaties in Utrecht word je tijdens Synthese meegenomen op een inspirerend avontuur.

Synthese #2 neemt voor één avond de Antoniuskerk over om de Franse componist Olivier Messiaen in een nieuw daglicht te zetten. De avond wordt geopend door de saxofoniste Laura Agnusdei, gevolgd door een uitvoering van Messiaens orgelstuk L’Ascension, uitgevoerd door de twintigjarige organist Francesca Ajossa, de avond wordt afgesloten door de Japanse vocaliste Hatis Noit ハチスノイト. Het zijn artiesten die ieder op hun eigen manier nieuwe klanken ten gehore brengen. Pioniers van deze eeuw die we samenbrengen met een pionier van de vorige eeuw die naast dat hij zijn stempel heeft gedrukt op modern klassieke muziek een blijvende inspiratiebron is voor diverse popartiesten vandaag de dag.

Klik hier voor meer info en tickets.

Locatie
Het Stadsklooster
Datum
March 13, 2020
Tijd
-
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.