Stadsklooster
Ruimte om je samen te verwonderen over het leven
DiepzeeKerk door Project Wildeman

Stel je open voor de hypnotiserende geluidservaring van DiepzeeKerk en reis met ons mee naar de bodem van de zee. Je zult versteld staan hoe sterk we daar met elkaar verbonden zijn. In DiepzeeKerk zoeken we een verbinding vanuit ieders individuele lichamelijke ervaring. Want niet zozeer de ratio en het intellect, maar het lichaam en de zintuigen vormen hier de sleutel om met jezelf en de ander in verbinding te staan. Sluit je ogen voor een meditatief ritueel vol elektronische klanken, poëtische teksten en visualisatie opdrachten. En daal af naar de diepere lagen van je onderbewustzijn. Naar jouw eigen DiepzeeKerk. Wat zie je daar; wat voel je; wat doet het met jou om omringd te zijn door water? Durf jij het aan?


Afdalen in jezelf

Aan de oppervlakte is de zee vaak onstuimig, maar naarmate je verder afdaalt kan het verrassend rustig zijn. Laat je meevoeren op de golven van je gedachten en de in klanken gevangen stilte van de diepzee. Op de bodem van de zee ebben de geluiden van de trompet, fluit en elektronische diepwater soundscapes weg. Het langzaam tokkelen van een elektronische harp klinkt als een krabbetje dat zich schichtig voortbeweegt in het water. Misschien voel je hem wel voorbij schieten. Gesproken woord en muziek worden stromingen die langs je lichaam golven.

In DiepzeeKerk geef je je over aan de kracht van jouw verbeelding. Aan het einde is het weer tijd om terug te keren. Wat gebeurt er dan, als je je ogen weer opent? Wie zit er eigenlijk naast je? Wat heeft deze persoon ervaren? Wat van deze diepzeereis draag je met je mee, als je straks weer naar buiten loopt?Datum
9/10/2021
Locatie
Stadsklooster
Tijd
20:30
-
Toegang
€17.50
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.