Stadsklooster
Ruimte om je samen te verwonderen over het leven
Le Guess Who?: ON/OFF

Op 14 & 15 november 2020 presenteert Le Guess Who? ON/OFF, een hybride evenement bestaande uit een online televisiekanaal en een liveprogramma in Utrecht, geheel in het teken van Nederlandse acts op vertrouwde én nieuwe locaties door de hele stad.

LGW OFF voert bezoekers, geheel coronaproof en volgens alle geldende maatregelen, langs bekend én onbekend LGW-terrein. Op achttien verschillende locaties in Utrecht vinden concerten, filmvertoningen, luistersessies en andere performances plaats. In het Stadsklooster staan op zaterdag 14 oktober twee bijzondere dingen te gebeuren.

Bezoekers kunnen actief deelnemen aan Pauline Oliveros’s Sonic Meditations en hun eigen instrumenten meenemen. Het Utrechtse collectief interbellum, bestaande uit musici, instrumentenbouwers en theaterdesigners, creëert een audiovisuele performance.


Losse tickets voor LGW OFF later verkrijgbaar

Tickets voor losse shows die onderdeel zijn van LGW OFF kosten €6,- incl. servicekosten en gaan in verband met de recent gewijzigde coronamaatregelen op een later te bepalen moment in de verkoop. In verband met de recentst geldende maatregelen is er per show slechts plaats voor 30 bezoekers. De organisatie van Le Guess Who? is zich ervan bewust dat het organiseren van een evenement in tijden van Covid-19 aandacht vereist op het gebied van publieksstromen en veiligheid. Om het bezoek aan Le Guess Who? veilig en volgens de landelijke richtlijnen te laten verlopen nemen we als organisatie de nodige maatregelen. Een actueel overzicht hiervan is te vinden op off.leguesswho.com/faq.

Datum
14/11/2020
Locatie
Diverse locaties in Utrecht
Tijd
15:00
-
Toegang
€17,-
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.