Stadsklooster
Ruimte voor bezinning en inspiratie
Herdenkingsdienst Het Oude Normaal

Veel te vroeg en totaal onverwacht hebben wij afscheid moeten nemen van het Oude Normaal. Op 11 maart 2020 is zij van ons heengegaan, als tragisch gevolg van een wereldwijde pandemie. Wij wensen alle nabestaanden sterkte toe bij dit grote verlies.

Je staat niet alleen in je verdriet. In DONKER, de podcast waren reeds enkele nabestaanden te horen in hun persoonlijke proces van rouw. Je kunt de podcast beluisteren om troost te vinden in de verhalen van anderen. Daarnaast ben je van harte welkom bij de uitvaartceremonie voor een laatste herdenking, die plaatsvindt in Het Stadsklooster in Utrecht. Met dans, muziek, persoonlijke verhalen en poëzie bewijzen we het Oude Normaal een laatste eer. Samen nemen we ritueel afscheid en blikken we vooruit naar een toekomst waarin we met elkaar een nieuw normaal uit moeten vinden.


Het afscheid wordt vormgegeven door theatergezelschap Vloeken in de Kerk. De uitvaartmuziek wordt verzorgd door Siebe Palmen van Geleefde Liedjes – Live Uitvaartmuziek. Overige bijdragen komen van Audrey Bolder, Alinde Hoeksma, Renée van Beek, Hannah Zwaans en Onias Landveld, www.vloekenindekerk.nl

Locatie
Stadsklooster Utrecht
Datum
September 4, 2020
Tijd
20:00
-
21:30
Contact
De juiste informatie toch niet kunnen vinden? Stuur een mail en we helpen je graag verder: info@stadskloosterutrecht.nl

Kanaalstraat 198
3531 CR Utrecht
Nederland

RSIN: 858108835
KvK nummer: 70025428

Het Stadsklooster ontvangt een financiële bijdrage van Initiatievenfonds Utrecht.